Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Over de bevraging

 

📢 BELANGRIJKE OPROEP AAN ALLE OUDERS EN VERZORGERS 📢 

Jouw mening telt!  
 
Het lokaal bestuur Kapelle-op-den-Bos is vol enthousiasme aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuw decreet voor buitenschoolse kinderopvang en activiteiten. Maar er is één essentieel ingrediënt dat we nog missen: jullie waardevolle input!  

We willen graag aan de behoeften en wensen van onze kinderen van 2.5 tot 12 jaar voldoen, en dat kunnen we alleen maar doen met jullie hulp. Jullie kennen als geen ander de interesses, verlangens en behoeften van jullie kinderen, en dat is van onschatbare waarde om het huidige vrijetijdsaanbod in kaart te brengen en te verbeteren. Daarom nodigen we je uit om deel te nemen aan onze bevraging, deze loopt van 1 september tot 31 oktober 2023.  

En er is meer! Onder alle deelnemers wordt een geweldige prijs verloot: een exclusieve meet-and-greet met niemand minder dan Sinterklaas! Een onvergetelijke ervaring voor jullie kinderen en een moment om samen met Sinterklaas hun wensen en dromen te delen.  

Het invullen van de bevraging is bovendien super eenvoudig. Je kunt de vragenlijst vinden via deze link. Een papieren versie kan je op aanvraag verkrijgen. Neem een paar minuten de tijd om de bevraging in te vullen en laat ons weten wat jij belangrijk vindt voor het vrijetijdsaanbod van onze kinderen. 

De bevraging neemt slechts enkele minuten in beslag, maar de impact van jullie inbreng is voor ons zeer waardevol! Laten we samen het verschil maken voor onze kinderen en ervoor zorgen dat zij de beste ervaringen hebben. Samen kunnen we bouwen aan een bloeiende gemeenschap waarin de vrijetijdsactiviteiten van onze kinderen een weerspiegeling zijn van hun eigen wensen en dromen. Dus, aarzel niet en vul de vragenlijst in!  

Deel op facebook
Deel op twitter