home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Over de bevraging

Het team communicatie stuurt elke dag berichten uit naar specifieke doelgroepen binnen en buiten de gemeente: senioren, jongeren, niet-Belgen, zorgbehoevenden, journalisten, sportliefhebbers, Facebookgebruikers, enz. En als er naar aanleiding van een bericht een dialoog ontstaat, dan weten we: ja, de boodschap is overgekomen want er komt reactie.

Van 8 oktober tot 18 november 2022 gaven we jullie de kans om ons te laten weten hoe wij onze communicatie in de toekomst kunnen verbeteren om jou als burger nog beter van dienst te zijn. Hiervoor stelde het team communicatie van het lokaal bestuur een bevraging op om o.a. te polsen naar hoe jij onze berichtgeving ervaart.
En ja, we wilden graag veel meten en weten. Tenslotte doen we zo’n bevraging niet elke dag, zelfs niet elk jaar. Maar het is wel een belangrijke eerste stap naar het toekomstig communicatiebeleid.

Om een zo breed mogelijk publiek te bereiken kon je de bevraging digitaal invullen maar ook schriftelijk en waren we aanwezig op de markt, in de bib en op een activiteit van de verveel-je nietjes om diegene die dit wilden, hierbij te helpen. De ingevulde bevraging deponeren kon in de brievenbus op een van de volgende locaties: het administratief centrum op het Marktplein, de bibliotheek in de Pastoriestraat, het Sociaal Huis in de Evert Larockstraat, het GC de oude pastorie in de Kerkstraat Nieuwenrode en de kinderopvang ’t Klawieterke in de Bormstraat Ramsdonk. 

Je maakte kans op een Kapellebon van 25 euro als je de ingevulde bevraging indiende voor 18 november 2022.

Uit deze deelnemers werden ondertussen 10 winnaars geloot en persoonlijk gecontacteerd.  
Proficiat! 

Deel op facebook
Deel op twitter