Over de bevraging

Doe jij graag eens je zegje of heb jij zo je eigen ideeën over wat en hoe het lokaal bestuur zou moeten communiceren? Dan is dit je kans!

We willen heel graag van jou te weten komen hoe wij onze communicatie in de toekomst kunnen verbeteren om jou als burger nog beter van dienst te zijn. Daarom heeft het team communicatie van het lokaal bestuur een bevraging opgesteld om o.a. te polsen naar hoe jij onze berichtgeving ervaart.

Het team communicatie stuurt elke dag berichten uit naar specifieke doelgroepen binnen en buiten de gemeente: senioren, jongeren, niet-Belgen, zorgbehoevenden, journalisten, sportliefhebbers, Facebookgebruikers, enz. En als er naar aanleiding van een bericht een dialoog ontstaat, dan weten we: ja, de boodschap is overgekomen want er komt reactie.

In de komende 2 maanden willen we heel graag van jou, je partner, je kinderen (vanaf 12 jaar),… een reactie ontvangen, nl. een ingevulde bevraging. En ja, we willen graag veel meten en weten. Tenslotte doen we zo’n bevraging niet elke dag, zelfs niet elk jaar. Maar het is wel een belangrijke eerste stap naar het toekomstig communicatiebeleid. Je kan de bevraging digitaal invullen maar schriftelijk kan ook. Deponeer de ingevulde bevraging dan in de brievenbus op een van de volgende locaties: het administratief centrum op het Marktplein, de bibliotheek in de Pastoriestraat, het Sociaal Huis in de Evert Larockstraat, het GC de oude pastorie in de Kerkstraat Nieuwenrode en de kinderopvang ’t Klawieterke in de Bormstraat Ramsdonk. Op deze locaties kan je aan het onthaal
bijkomende exemplaren van de invulformulieren krijgen.

Je maakt kans op een Kapellebon van 25 euro als je de bevraging indient voor 18 november 2022.