home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Kies de film voor de familievoorstelling

Breng jouw stem uit voor de familievoorstelling. Je kan op elke film stemmen.

3
0

Stem op de films hieronder

Willekeurig Populair Recent

Kies de film voor de familievoorstelling

TROLLS (2016)
De optimistische trol Prinses Poppy moet samen met de sombere trol Branch de vertrouwde Trollenwereld verlaten, omdat de Bergens hun vrienden hebben meegenomen en zij moeten ze redden. Dat zijn pessimistische wezens die alleen blij zijn als hun maag gevuld is met trollen. Ze belanden in een avontuur waarbij hun leven op het spel staat.
Kapelle Spreekt 📣.
0 0
lees meer

Kies de film voor de familievoorstelling

PADDINGTON (2015)
Paddington is een bruine beer die leeft in het oerwoud in Peru. Hij droomt over een leven in Groot-Brittannië. Op een dag gaat hij als verstekeling aan boord van een schip met 5 potten marmelade en komt hij in Londen terecht op Station Paddington. Hij voelt zich eenzaam en verlaten tot de familie Brown passeert. Ze lezen het bordje aan zijn nek, "Please look after this bear. Thank you", en besluiten hem mee naar huis te nemen. Alles lijkt goed te verlopen tot de taxidermiste Millicent hem in het oog krijgt en hem wil vangen om op te zetten in het museum.
Kapelle Spreekt 📣.
0 0
lees meer

Kies de film voor de familievoorstelling

WALL-E (2008)
WALL-E (een afkorting in de Nederlandse vertaling "Wijdverspreid Afval Lading Losser E-type") gaat over een gelijknamig zelfbewust robotje dat afval samenperst op een verder door alles en iedereen verlaten aarde. De mens is van de planeet gevlucht omdat deze te veel vervuild raakte en onleefbaar werd. Robots die moesten helpen het afval op te ruimen, konden dit niet voorkomen. De film speelt zich af op een tijdstip 700 jaar nadat de mensheid in grote ruimteschepen het universum ingevlucht is. Terwijl er niemand meer op aarde is, gaat de met een persoonlijkheid behepte WALL-E door met datgene waarvoor hij gebouwd is: opruimen. In tegenstelling tot zijn soortgenoten functioneert hij nog steeds, door zichzelf te repareren met onderdelen van andere robots. Zijn enige gezelschap is een kakkerlak die overal met hem mee naartoe gaat.
Kapelle Spreekt 📣.
0 0
lees meer